<body> <body>

♥ Let me tell you this ... ♥
Wednesday, November 11, 2009 8:29 AM

She was my bestfriend . But tu dlu . Now , da tak . She judge me and talk shit about me . Suddenly , she said something bad about me . Okay , now i will write down about her .

I know laa girl , everyday ktk2 orang , fikir diri perfect , then ckp aku murahan . Okay now , i ask u , who is murahan ? Dlu , hari2 stay back rmh boyf , naked dgn boyf and biarkan boyf snap photo V_g_n_a and breast . Then bila da break off , boyf tu tnjuk photo's tu kat mmbr dia , then tk malu . cam bangga plak , and bole plak gelak2 , time tu i was like , weyhh bitch ke kau ? Then da cpl dgn Z , hari2 mintk aku cek rumah aku , clear ke tk . Nk buat rumah aku cam port kau ngan Z make out . haihh lagi terk , sape yg cpl dgn dia msti je bg orang touch2 breast apa laa . tk segan ke , da sntuh badan then clash . buat malu je laa, then after a few week , cpl plak dgn mamat nama W . okay , let me tell u , dlu suruh aku cover line kat skola sbb pagi2 nk kissing , kat skola pun jd . mmg tk phm . Then , stay rmh W tu , pastu kantoi dgn Ruby , yg dia bru je kluar dr rmh W tu , bukan reti nk malu , tp bangga plak .

*Actually rmi bdk2 form 4 and form 5 da tau pasal ni :) Bukan i yg cite okay .

Time kwn dgn dia dlu , actually dia stay kat rmh apartment tau . Bukan nk kutk , but nk cte je orang yg tk sedar dri . Dlu kecoh kat mmbr2 yg laen yg stay rumah teres 3 tingkat , bile F nk anta dia balik , dia putar belit kata nk pegi rmh kakak sedara dia ( yg rmh apartment ) . Then lama2 kantoi yg dia tpu . Dia malu nk ngaku stay rmh apartment . Sbb mmbr2 dia yg rapat including me tinggal kat double storey house or bungalow . That's why dia segan , tp lama2 kantoi and dia pun cam tk nk ngaku lg .

U know what , bila dia dpt tau W tu stay rmh flat , dia byk kali cam tk bole trimaaa hahhaa apa laaa , tu pun nk segan , nmpk sngt plih status . Cam tk sedar diriiiiiiiiiii

Muka je innocent , but reality is , rmi da tau . Bdk2 klas 3 Arif 2008 rmi da pesan and warned kat i , dorang kata jgn rapat dgn bdk tu sbb dia backstabber , suka menipu and prangai terk gila .

time hangout dgn dia , tgk orang pki shortpants and singlet , dia meleleh air liur nk pki gak , tp parents tk kasi hahah u know what , dia cam nk jd brutal , but kat skola still nk cover and control cun (budak laki ckp) hahha and pkir shisha and smoke tu cool . but ntah laa hahaha

Dlu byk kali kantoi dgn parents sbb cpl . Kesian , lucky laa my parents tk cntrol camtu . Hp kne rampas . nk texting pun kne sorok2 hahhaa

and dlm myspace brani laa ktk2 i , dpn2 cam diam je . heyy nmpk sngt la yg kau ni coward gilaaaa . And dgr cite S_rhan da tk suka dia . sbb da tau prangai dia and da tk suka group dia . Dia kata group dorang semua loseeeeeer , tk sedar dri .

Then bangga2 da dpt beli something yg rm40 above . Hahaha weyhh segan laaa . Next time dont try to judge me , i akan balas 100x ganda okay . now i t'pksa cite semua pasal u sbb u da fitnah i mcm2 . and rmi da tau apa yg i cte ni btol , sbb rmi yg da ada bukti :)

and next time tk pyh la bajet2 okay , orang laen semua da pndang rendah kat kau . Ckp aku boobless , but sedar tk yg boobs kau besar and londeh cam orng da pregnant sbb hari2 bg boyf sentuh , Eee ! sedar laaa , klu Kak ain baca msti cam tk caya prangai kau camni , tp mmg btol laaa yg kau mcm ni . And kau sndri yg tk segan silu pegi cte kat aku semua ni (apa yg tertera kat atas okay) . Next time jgak tk pyh nk ktk2 aku , prangai kau lg terok . sejahat2 aku pun , aku tk pnh naked dgn boys okay and tk pnh bg boyf aku sentuh badan aku .


Parents and adik kau je okay , kau je yg pelik and tk sedar dri . Tk malu lngsung laaa .

Sedar la okay , if nk kutk aku , depan2 lahh . Klu tk puas hati , face to face laa . jgn cam coward maen kat blakang2 bole ? Stakat ada A and F tu buat apaa . Pnggl back up ? hahhaa mmg loser and coward . next time jgn ckp aku murahan sbb kau lg murah . Harga diri kau da tkde :)

This is for L . U know who u are bitch .

♥ Gorgeous Missy ♥


Profile

Hello people (: My name is Ayuni Spears Bt Mat Rozi . My friends and my family call me Ayuni or Ayu . Im sixteen and my birth date is 24 Sept . Mix blood Arabic and Malay . Im the only girl in my family and that is the reason why my parents treat me like Im a princess (: I love singing , laughing , shopping , and makeover . Pink , black and red is my fav colour . I never putting my cell phone down , that's my habit . U will recognise that I always have my cell phone in my hands , I say stupid things , I will never stop saying jokes that aren't funny at all , Im always looking for something to do . Im not an arrogant person but Im a friendly person . I have my own bestfriends , and I have my own boyf (: What else huh ? ♥

Tagboard
My Diary


Credits

Skin
Designer:
Picture:
Editing: